Terug naar overzicht

Mini Countryman 2.0 Cooper S E ALL4 Chili Leder Navi LED DAB

Gereserveerd

Mini Countryman 2.0 Cooper S E ALL4 Chili Leder Navi LED DAB

Gereserveerd

79.970 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2017 Bouwjaar
Hybride
Benzine
Toon alle specificaties
Hybride: Benzine 2017 Automaat 79.970 KM
Deel deze advertentie:

Beschrijving

Deze exclusieve Mini Countryman Cooper S E All4 in het Thunder Grey metallic (deze kleur is alleen beschikbaar voor de luxe S-modellen) in combinatie met het black pakket is een echte eyecatcher. De Countryman Cooper S E is voorzien van krachtige 1.5 turbomotor gecombineerd met een elektromotor goed voor 224 pk. Deze aandrijflijn is gekoppeld aan een zijdezacht schakelende automaat. Deze speciaal door ons geselecteerde Mini met hoge instap zit ruim in zijn opties, zo is deze Countryman onder andere voorzien van 4 wielaandrijving, volleder interieur, navigatie, 18 inch lichtmetalen velgen en keyless entry & go. Met de hybride ondersteuning is het tevens lekker zuinig rijden. Via de stekker in het stopcontact laadt u vlot het accupakket op en rijdt u zeker in de stad zuinig en duurzaam.
Deze onderscheidende Mini is rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar, heeft een heerlijk lage kilometerstand en is volledig dealer onderhouden (alle facturen aanwezig).
Verder is deze Countryman ook nog uitgerust met LED dagrijverlichting & xenon koplampen, LED achterlichten, extra getint glas, automatische airco, stoelverwarming, voorruitverwarming, Mini Connected, parkeersensoren voor & achter (met automatisch inparkeren), zwarte dakrails, LED lichtpakket interieur (waarbij de ambiance in iedere kleur aangepast kan worden) etc. Kortom een uitzonderlijk nette en speciale Countryman welke zich onderscheid van de grauwe massa.


Bij de bouw van de MINI Countryman F60 wordt niets aan het toeval overgelaten. De Countryman F60 is een volledig nieuwe Countryman vanaf 2017, welke volledig is opgebouwd met BMW onderdelen en standaarden. De bouw en rijkwaliteit van deze Countryman is dan ook niet te vergelijken (lees, vele malen beter) met het model ervoor. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze Crossover. Deze aandrijving wordt indien noodzaak verdeeld over alle vier de wielen dus een berg oprijden tijdens wintersport of door een drassig weiland is een fluitje van een cent. Op koude dagen zijn de verwarmbare voorstoelen en de voorruitverwarming een uitkomst. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, Mini Driving modes, dakspoiler, zwarte dakrailing, extra getint glas achter, verwarmde ruitensproeiers en elektrisch bedienbare ramen.

Soms wil je goed geluid kunnen voelen! Het premium soundsysteem bedient u op uw wenken. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen navigatiesysteem vertelt u alles! Geef uw smartphone onderweg weer energie; met de usb oplaadmogelijkheid voor telefoons. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto en die is er dan ook. Kom maar, kom maar, kom maar… ho! Prettig hoor de parkeersensoren rondom. In deze MINI kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Aan boord van deze MINI Countryman is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Met keyless entry kunt u de portieren ontgrendelen terwijl de autosleutel in uw jas, broekzak of tas zit. Natuurlijk behoren Mini Yours sportstuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het merk Mini impliceert een kleine auto, vergis je echter niet. In deze Countryman kunnen 3 kinderen op de achterbank, met heel veel beenruimte vertoeven, terwijl de achterbak vol ligt met koffers, of een Deense Dog. Tevens is de rugleuning van de achterbank in meerdere posities verstelbaar.

Deze onderscheidende Mini Countryman is rechtstreeks van eerste eigenaar en volledig BMW/ Mini dealeronderhouden. De gehele onderhoudshistorie is aantoonbaar via het multimedia scherm in de auto. Tevens zijn alle onderhoudsfacturen ter inzage aanwezig.


Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit voor een proefrit met deze uniek geconfigureerde Mini Countryman Cooper SE ALL4.
We zetten 'm graag voor u klaar!


Bezoek onze website voor de uitgebreidere fotoreportage in hoge resolutie.

Dit is een scherpe internet zo meeneemprijs. Wij berekenen geen bijkomende (aflever)kosten. Vanzelfsprekend kunt u uw huidige auto bij ons (tegen handelsprijs) inruilen. Stuur (liefst via E-mail, WhatsApp of onze website) ons de gegevens van uw huidige auto zoals kenteken en kilometerstand. Geef een indicatie van de technische en uiterlijke conditie, en voeg foto's toe. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte.

In overleg is garantie via Autotrust.nl tegen een scherp tarief bij ons af te sluiten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.

Specificaties

Kenteken
NL
GGB26N
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating (internationaal) 29-09-2017
APK vervaldatum 09-08-2026
Tellerstand 79.970 KM
Carrosserie SUV
Kleur Grijs Metallic
Bekleding Leder
Interieurkleur Antraciet
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Gewicht 1635 kg
Motorrijtuigenbelasting € 267 - 292 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 2

Motor en transmissie

Brandstof Hybride (Elektrisch/Benzine)
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 1499 cc
Vermogen 165 kW / 224 PK
Topsnelheid 198 km/h
Acceleratie (0-100 km/h) 6.8 seconden
Maximum aantal toeren per minuut 4400 RPM
Koppel 0 Nm
Gemiddeld verbruik 2.1 l/100km

Exterieur

Achterruitwisser
Afwijkende dakkleur
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitenspiegels in contrastkleur
Centrale vergrendeling
Chroom delen exterieur
Dakrails
Dakspoiler
Dimlichten automatisch
Extra getint glas achter
Keyless entry
Koplampen adaptief
Led koplampen
Lichtmetalen velgen 18"
Metaalkleur
Park distance control
Parkeer assistent
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Parkeersensor voor en achter
Ruitensproeiers/wisserbladen verwarmbaar
Speciale kleur
Sportvelgen
Verwarmde voorruit

Interieur

Achterbank in delen neerklapbaar
Airco (automatisch)
Airconditioning (automatisch, links en rechts gescheiden)
Armsteun voor
Bagage-scheidingsnet
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Chili pakket
Elektrische ramen voor en achter
Hemelbekleding zwart
Keyless go
Led lichtpakket interieur
Lederen bekleding
Lederen interieur
Lederen stuurwiel
Middenarmsteun voor
Mini excitement package
Sportstoelen voor met uittrekbare bovenbeensteun
Sportstuur
Stuur verstelbaar
Stuurbekrachtiging
Voorstoelen verwarmd

Overige

Achteropkomend verkeer waarschuwing
Anti blokkeer systeem
Anti doorslip regeling
Autonomous emergency braking
Bestuurdersairbag
Bluetooth
Bots waarschuwing systeem
Connected services
Elektronisch stabiliteits programma
Elektronische remkrachtverdeling
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
Led mistlampen
Oplaadmogelijkheid
Passagiersairbag
Zij airbag(s) voor

Infotainment

Audio installatie
Dab
Mini connected
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem full map
Radio
Spraakbediening
Stuurwiel multifunctioneel

Veiligheid

Alarm klasse 3
Bandenspanningscontrolesysteem
Hill hold functie
Isofix bevestiging voor kinderzitjes
Vermoeidheids herkenning

Comfort

Boordcomputer
Cruise control
Regensensor

Milieu

Mini driving modes
Start/stop systeem
Mogelijk gemaakt door Mobilox