Terug naar overzicht

Mercedes A-klasse 180 Ambition Navi Xenon 18"lm Leder Stoelv

Verkocht

Mercedes A-klasse 180 Ambition Navi Xenon 18"lm Leder Stoelv

Verkocht

144.978 KM Tellerstand
Handgeschakeld Transmissie
2015 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 2015 Handgeschakeld 144.978 KM
Deel deze advertentie:

Beschrijving

Deze witte Mercedes-Benz A-klasse gecombineerd met de 18 inch zwarte lichtmetalen velgen en het black pakket is een sportieve verschijning. De A-klasse is voorzien van soepele 1.6 turbomotor met 122pk. Deze speciaal door ons geselecteerde sportieve Mercedes zit goed in zijn opties, zo is deze auto onder andere voorzien van Navigatie, Black pakket, 18 inch lichtmetalen velgen, half lederen sportstoelen etc. Deze onderscheidende A-klasse staat op zo goed als nieuwe Vredestein 4-seizoenenbanden en krijgt voor aflevering een onderhoudsbeurt, dus geheel rijklaar. Verder is deze Mercedes ook nog uitgerust met Xenon koplampen, LED dagrijverlichting, LED achterlichten, extra getint glas, airconditioning, stoelverwarming, parkeersensoren voor & achter, lichtsensor, regensensor etc. Kortom een zeer sportieve verschijning welke zich onderscheid van de grauwe massa.

Bij het ontwerpen van de Mercedes-Benz A-klasse stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Door de witte exterieurkleur gecombineerd met de 18 inch zwarte lichtmetalen velgen en de hoogglans zwarte details mag deze auto zeker gezien worden. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een soepele 1.6 viercilinder turbomotor. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Stevig ondersteund door de half lederen sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, Xenon koplampen met LED dagrijverlichting en LED achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Via Bluetooth kunt u eenvoudig uw telefoon verbinden met de auto, zo kunt u handsfree bellen en uw favoriete muziek rechtstreeks via Spotify afspelen. Natuurlijk is deze auto ook voorzien van airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar leder sportstuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Mercedes-Benz A-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Rempedaal, handrem - allemaal niet meer nodig bij stilstaan op een helling. De hill hold control zet 'm onbeweeglijk en veilig vast tot u weer gas geeft. Ook helpen het brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Deze onderscheidende A-klasse wordt voor aflevering voorzien van een onderhoudsbeurt, dus geheel rijklaar afgeleverd. Tevens staat de auto op zo goed als nieuwe Vredestein 4-seizoenenbanden.

Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit voor een proefrit met deze sportieve A-klasse.
We zetten 'm graag voor u klaar!

Bezoek onze website voor de uitgebreidere fotoreportage in hoge resolutie.


Dit is een scherpe prijs inclusief onderhoudsbeurt. Wij berekenen geen bijkomende (aflever)kosten. Vanzelfsprekend kunt u uw huidige auto bij ons (tegen handelsprijs) inruilen. Stuur (liefst via E-mail, WhatsApp of onze website) ons de gegevens van uw huidige auto zoals kenteken en kilometerstand. Geef een indicatie van de technische en uiterlijke conditie, en voeg foto's toe. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte.

In overleg is garantie via Autotrust.nl tegen een scherp tarief bij ons af te sluiten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.

Specificaties

Kenteken
NL
XK901P
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 23-01-2019
Datum eerste toelating (internationaal) 17-09-2015
APK vervaldatum 23-01-2025
Tellerstand 144.978 KM
Carrosserie Hatchback
Kleur Wit
Bekleding Leder/Stof
Interieurkleur Antraciet
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Gewicht 1270 kg
Maximum massa geremd 1200 kg
Motorrijtuigenbelasting € 190 - 207 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 2

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1595 cc
Vermogen 90 kW / 122 PK
Topsnelheid 202 km/h
Acceleratie (0-100 km/h) 9.2 seconden
Maximum aantal toeren per minuut 5000 RPM
Koppel 0 Nm
Gemiddeld verbruik 5.6 l/100km

Interieur

Achterbank in delen neerklapbaar
Airco
Aluminium interieur afwerking
Armsteun voor
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Elektrische ramen voor en achter
Led lichtpakket interieur
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook
Middenarmsteun voor
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
Sportstoelen
Sportstuur
Stuur verstelbaar
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Voorstoelen verwarmd

Exterieur

Achterruitwisser
Bi-xenon koplampen
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Dimlichten automatisch
Getint glas
Koplampreiniging
Led dagrijverlichting
Lichtmetalen velgen 18"
Park distance control
Parkeer assistent
Parkeersensor voor en achter
Sportvelgen
Warmtewerend glas

Overige

Anti blokkeer systeem
Anti doorslip regeling
Autonomous emergency braking
Bestuurdersairbag
Bluetooth
Brake assist system
Elektronisch stabiliteits programma
Elektronische remkrachtverdeling
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
Knie airbag(s)
Lichtmetalen velgen multi-spaaks 18"
Passagiersairbag
Zij airbag(s) voor

Veiligheid

Alarm klasse 1(startblokkering)
Bandenspanningscontrolesysteem
Hill hold functie
Isofix bevestiging voor kinderzitjes
Vermoeidheids herkenning

Infotainment

Audioinstallatie met cd-speler
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem full map
Stuurwiel multifunctioneel

Comfort

Regensensor

Milieu

Start/stop systeem
Mogelijk gemaakt door Mobilox