Terug naar overzicht

Mitsubishi Eclipse Cross 2.4 PHEV Executive

Incl. BTW Op aanvraag

Mitsubishi Eclipse Cross 2.4 PHEV Executive

Op aanvraag Incl. BTW

56.870 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2022 Bouwjaar
Hybride
Benzine
Toon alle specificaties
Hybride: Benzine 2022 Automaat 56.870 KM
Deel deze advertentie:

Beschrijving

De Mitsubishi Eclipse Cross 2.4 PHEV Intense+ Automaat uit 2022 is een hybride SUV die zowel prestaties als veelzijdigheid biedt. Deze auto, uitgevoerd in de kleur Sterling Silver, heeft een kilometerstand van 56870 km en beschikt over een krachtige 2.4-liter motor met een vermogen van 187 pk (138 kW). Dankzij het hybride systeem heeft de auto een verbruik van slechts 2,0 liter per 100 km en een energielabel A.

De SUV is uitgerust met een scala aan moderne technologieën en comfortfuncties. Zo biedt de Eclipse Cross keyless entry en start, waardoor het openen en starten van de auto eenvoudig en zonder sleutel kan plaatsvinden. Voor het rijcomfort is de auto voorzien van elektronische climate control, adaptieve cruise control en een ingebouwd navigatiesysteem. De achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter maken parkeren eenvoudiger en veiliger.

Deze Mitsubishi is verder uitgerust met Apple CarPlay en Android Auto, waardoor u uw smartphone naadloos kunt integreren voor toegang tot apps en navigatie. De DAB-radio zorgt voor kristalhelder geluid, terwijl de verwarmde voorstoelen extra comfort bieden tijdens koude dagen. De auto staat op 18-inch lichtmetalen velgen en is voorzien van all season banden, wat zorgt voor optimale grip onder verschillende weersomstandigheden.

Het interieur van de Eclipse Cross is afgewerkt met lederen bekleding, wat een luxe uitstraling en comfortabele zitervaring biedt. Elektrische ramen voor en achter, elektrisch inklapbare spiegels en een digitaal tellerinstrument dragen bij aan het moderne en gebruiksvriendelijke karakter van deze SUV. Bovendien beschikt de auto over LED-verlichting, een multifunctioneel stuurwiel en Bluetooth-voorbereiding voor handsfree bellen en draadloze muziekstreaming.

Een bijzonder kenmerk van deze auto is de fabrieksgarantie die tot 4 oktober 2030 geldig is, wat extra gemoedsrust biedt. Het trekgewicht van 1500 kg maakt de auto geschikt voor het trekken van aanhangers of caravans, waardoor hij ideaal is voor vakantie of werk. Al met al combineert de Mitsubishi Eclipse Cross 2.4 PHEV Intense+ Automaat geavanceerde technologie, luxe en praktische functies in een aantrekkelijke en efficiënte hybride SUV.

Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merkt u ook aan deze Mitsubishi Eclipse Cross. De aandrijving van deze Mitsubishi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen en ook achterbank. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen met 4-seizoenen banden, dakspoiler, aluminium dakrailing, extra getint glas, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Gemakkelijk en veilig is de bediening het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. De standkachel is een ideale optie voor de koude maanden. U stapt altijd in een voorverwarmde auto en hoeft nooit meer ruiten te krabben. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mitsubishi is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! Ook sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, toerenteller en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen.

Deze Mitsubishi Eclipse Cross wordt u geleverd met:
  • fabrieksgarantie tot 04-10-2027 en/of 100.000 km;
  • garantie op het accupakket tot 04-10-2030 en/of 160.000 km;
  • APK tot 04-10-2026;
  • een aflever onderhoudsbeurt
Bezoek onze website voor de uitgebreidere fotoreportage in hoge resolutie.

Dit is een scherpe prijs inclusief onderhoudsbeurt. Wij berekenen geen bijkomende (aflever)kosten. Vanzelfsprekend kunt u uw huidige auto bij ons (tegen handelsprijs) inruilen. Stuur (liefst via E-mail, WhatsApp of onze website) ons de gegevens van uw huidige auto zoals kenteken en kilometerstand. Geef een indicatie van de technische en uiterlijke conditie, en voeg foto's toe. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte.

 

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.

Specificaties

Kenteken
NL
Z006LS
BTW of Marge Incl. BTW
Datum eerste toelating (internationaal) 04-10-2022
APK vervaldatum 04-10-2026
Tellerstand 56.870 KM
Carrosserie SUV
Kleur Zilver Metallic
Bekleding Leder/Alcantara
Interieurkleur Zwart
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Gewicht 1875 kg
Maximum massa geremd 1500 kg
Motorrijtuigenbelasting € 172 - 188 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 2

Motor en transmissie

Brandstof Hybride (Elektrisch/Benzine)
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 2360 cc
Vermogen 138 kW / 188 PK
Topsnelheid 162 km/h
Acceleratie (0-100 km/h) 10.9 seconden
Koppel 193Nm
Gemiddeld verbruik 2 l/100km

Overige

Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrij assistent
Anti blokkeer systeem
Anti doorslip regeling
Apple carplay/android auto
Autonomous emergency braking
Bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bots herkenning en activatie
Bots waarschuwing systeem
Brake assist system
Dodehoek detectie
Elektronisch stabiliteits programma
Elektronische remkrachtverdeling
Hemelbekleding donker
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
Keyless start
Knie airbag(s)
Kruisend verkeer detectie
Led mistlampen
Multimedia scherm standaard
Oplaadmogelijkheid
Passagiersairbag
Premium metaalkleur
Rondomzicht camera
Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
Zij airbag(s) voor

Interieur

Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verwarmd
Airco
Armsteun achter
Armsteun voor
Bagagedek
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Cruise control adaptief
Electronic climate control
Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
Elektrisch verstelbare passagiersstoel
Elektrische ramen voor en achter
Interieur voorverwarming/(koeling)
Lederen stuurwiel
Middenarmsteun voor
Standkachel
Stuur verstelbaar
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Stuurwiel verwarmd
Voorstoelen verwarmd

Exterieur

Achterruitwisser
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Bumpers in carrosseriekleur
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Dakrails
Dakspoiler
Dimlichten automatisch
Extra getint glas achter
Keyless entry
Led dagrijverlichting
Led koplampen
Lichtmetalen velgen 18"
Metaalkleur
Park distance control
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Side-skirts
Sportvelgen

Veiligheid

Achteruitrijcamera
Alarm klasse 1(startblokkering)
Bandenspanningscontrolesysteem
Grootlichtassistent
Hill hold functie
Isofix bevestiging voor kinderzitjes
Rijstrooksensor
Verkeersbord detectie

Infotainment

Audio installatie
Audio installatie premium
Dab
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem
Radio cd speler
Stuurwiel multifunctioneel

Comfort

Cruise control
Regensensor
Mogelijk gemaakt door Mobilox